DomácePop/Rock

Kapela Lucie prvýkrát zahrá na festivale TOPFEST!

By in Pop/Rock, Domáce

Kapela Lucie prvýkrát zahrá na festivale TOPFEST!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Festival TOPFEST oznámil ďalšie veľké meno tohtoročného line-upu! V Jazdiarni Banát v obci Častkovce vystúpi kultová česká skupina Lucie! Nenechajte si ujsť 29. ročník TOPFESTu plný česko-slovenských legiend ako Kabát, Paľo Habera a Team, Peter Nagy a kapela Indigo, Desmod, Gladiator, Škwor a mnohých ďalších. Stretneme sa 1. a 2. júla v Častkovciach. Pripravená je kyvadlová doprava, skvelá gastro aj chillout zóna. Fanúšikovia behu si môžu na festivale zabehnúť TOPFEST RUN!

Tento ročník TOPFESTu si užijú fanúšikovia česko-slovenskej hudby! Na festival sa teší aj jedna z najznámejších českých skupín – kapela Lucie!
„Sme strašne radi, že si môžeme v lete zahrať vonku pod šírym nebom a TOPFEST je jeden z najväčších festivaloch, na ktorých toto leto hráme. Tak sa veľmi tešíme. Dúfame, že vyjde počasie,“ plánuje David Koller.
Lucie vystúpi v Častkovciach v pôvodnej zostave Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH.

„Slovenskí fanúšikovia sú omnoho viac divokí a to je super. TOPFEST je sviatok muziky, veľmi sa na neho tešíme. Zahráme najväčšie hity,“ dodáva Michal Dvořák. Okrem Lucie vystúpia na TOPFESTe kapela Kabát, Paľo Habera a Team, Peter Nagy a  Indigo, skupina Desmod, Gladiator, Škwor, Heľenine oči, Konflikt, Zóna A, Kollárovci, Hrdza, KISS Forever Band, Ploštín Punk, Sematam, Fuera Fondo, No Control, Symfóbia, MF, Rebelsky a Braňo Mojsej. Pre všetkých milovníkov behu pripravil organizátor TOPFEST RUN s nadupaným štartovacím balíčkom.

„Každý bežec, ktorý uhradí štartovné na TOPFEST RUN, získa 50-percentnú zľavu zo vstupu na tohtoročný festival TOPFEST. Štart, registrácia aj prezentácia budú umiestnené mimo areálu festivalu, ale v jeho tesnej blízkosti. Znamená to, že na behu sa môžu zúčastniť aj bežci, ktorí nechcú ísť aj na festival. Trať však povedie priamo areálom a ak to niekoho navnadí vychutnať si atmosféru Topfestu, môže využiť polovičnú zľavu na vstupenku. Sedem kilometrov dlhú trať zvládne každý, aj rekreačný bežec. Môžete sa zapojiť aj ako tím a vyhrať víkendový pobyt pre 14 ľudí na chate na Orave. Profilovo pôjde o rovinku na povrchu, ktorý budú tvoriť prevažne poľné cestičky,“ vysvetľuje organizátor festivalu Dušan Drobný.

Tituly skupiny Lucie nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*