DomáceĽudové

Kandráčovci a Čechomor vyrážajú na turné, ktoré odpália nadupaným krstom spoločného albumu “KANDRÁČOMOR”.

By in Ľudové, Domáce

Kandráčovci a Čechomor vyrážajú na turné, ktoré odpália nadupaným krstom spoločného albumu “KANDRÁČOMOR”.

  • Ľudové
  • Domáce

Kapely Kandráčovci a Čechomor v roku 2022 spojili svoje sily a prvýkrát vyrazili na spoločné Česko-slovenské turné. Po obrovskom úspechu sa rozhodli v spolupráci pokračovať a tohtoročné leto opäť strávia v spoločnosti svojich fanúšikov. Skôr než vyrazia do jednotlivých slovenských miest, odpália zábavu na veľkolepom krste v hlavnom meste, na ktorom pokrstia spoločný album KANDRÁČOMOR.

“Fanúšikovia sa môžu tešiť na tri silné hudobné vnemy v jednom, pretože nie je to obyčajný koncert. Bude to uvedenie do života nového albumu s názvom Kandráčomor – Kandráčovci a Čechomor. Je to nový terminus technicus na hudobnej scéne. My Kandráčovci odohráme samostatný koncert, potom odohrá kapela Čechomor samostatný koncert a na záver to bude spoločný koncert. Takže budú to tri koncerty v jednom. Veľmi sa na to teším, pretože z tohto spojenia ide obrovská emócia,” hovorí Ondrej Kandráč o veľkolepom koncerte, ktorý bude spojený s krstom spoločného CD a LP Kandráčomor.

Ten sa uskutoční už túto sobotu 22. apríla v Edison Parku v Bratislave. Okrem takmer troch hodín skvelej hudby sa priaznivci týchto kapiel môžu tešiť aj na krstných rodičov albumu s naozaj zvučnými menami.

Albumy uvedú do života herci Nela Pocisková a Braňo Deák. “Veľmi dobre nám to zafungovalo na nakrúcaní Silvestra Všetko čo mám rád 2022/23, kde boli našimi hosťami. Bola to veľká energia, živel, preto sme ich oslovili. Sme vďační, že prijali túto úlohu a tento koncert spestria a oživia,” teší sa primáš Kandráčovcov.

Zdroj: TS, Warner Music

Tituly Kandráčovcov nájdete na spinaker.sk
Tituly Čechomoru nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*