ZahraničiePop/Rock

Justin Bieber vydáva novinku “Hold On” z chystaného albumu “JUSTICE”!

By in Pop/Rock, Zahraničie

Justin Bieber vydáva novinku “Hold On” z chystaného albumu “JUSTICE”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Svetová megahviezda a držiteľ ocenenia Grammy® Justin Bieber oznamuje, že svoj šiesty štúdiový album JUSTICE vydá 19. marca. Nachádzať sa na ňom budú globálne úspešné single „Lonely“ s benny blancom, „Holy“, na ktorom hosťuje Chance The Rapper a „Anyone“, ktoré majú spolu viac ako 2 miliardy streamov po celom svete. Všetky sa zároveň dostali do Top 40 v singlovej hitparáde Billiboard Hot 100. Teraz, ešte pred samotným album, vydáva Justin Bieber svoj najnovší singel „Hold On“.

V čase, kedy je na tejto planéte toľko zla, si všetci zaslúžime ozdravenie a ľudskú spravodlivosť,“ povedal Justin Bieber k novému albumu JUSTICE a dodal, že pri jeho tvorbe bolo cieľom vytvoriť hudbu, ktorá ľuďom poskytne útechu. Chce priniesť piesne, s ktorými sa ľudia vedia spojiť a stotožniť, aby sa cítili menej osamelí. „Hudba je skvelým spôsobom ako si navzájom pripomínať, že nie sme sami a tiež môže dopomôcť k nadviazaniu vzťahu so sebou samým. Viem, že nespravodlivosť svojou hudbou nevyriešim, ale myslím si, že keď všetci pochopíme svoj zmysel a využijeme svoje dary, aby sme slúžili tejto planéte a sebe navzájom, tak budeme viac zjednotení,“ zaznelo od umelca.

S viac ako 70 miliónmi predaných albumov po celom svete, Justin Bieber naďalej kraľuje rebríčku ako jeden z najväčších umelcov planéty. Na platforme YouTube s viac ako 60 miliónmi odberateľov prekonal celosvetové rekordy a je umelcom číslo 1. Na Spotify jeho počet mesačných poslucháčov prekonáva hranicu 65 miliónov, čo utvrdzuje jeho dominanciu v hudobnom prostredí.

Nový singel Hold On:

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*