Justin Bieber potvrdzuje svoj návrat albumom “Changes”!

Justin Bieber potvrdzuje svoj návrat albumom “Changes”!
30. januára 2020 spinaker

Justin Bieber potvrdzuje svoj návrat albumom “Changes”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Hudobná hviezda svetového formátu a držiteľ Grammy Justin Bieber vydáva v poradí piaty štúdiový album Changes, ktorý vyjde 14. februára. “Tento album bude úplne iné už len preto, v akej životnej fáze sa práve nachádzam,” približuje Bieber. Hudobne by sa doska mala točiť okolo “futuristického” R & B-popu a trapovo-soulových samplov. Spoločne s vydaním albumu Bieber na jar vyrazí aj na turné po Spojených štátoch a z každej zakúpenej vstupenky venuje jeden dolár pre Bieber Foundation, ktorá sa zasadzuje o zlepšovanie duševného zdravia spoločnosti.

Nový album, ktorý plne potvrdzuje Justinov návrat na scénu, bol oznámený singlom Yummy, ktorý bol prvou vydanou autorskou nahrávkou po troch rokoch. Singel si pripísal vyše 300 miliónov streamov.

Popri tomto songu začala vychádzať v spolupráci s YouTube aj desaťdielnej dokumentárna séria Justin Bieber: Seasons, ktorá mapuje celú jeho kariéru. “Keď som začínal, YouTube mi poskytol platformu a komunitu, kde som s fanúšikmi mohol zdieľať svoju hudbu, svoje skúsenosti a dôležité momenty,” vysvetľuje Bieber.

Justin Bieber má na svojom konte neuveriteľných vyše 50 miliárd streamov, viac ako 60 miliónov predaných kópií svojich albumov a nespočetne platinových certifikácii, pričom jeho legendárny singel Baby obdržal certifikáciu dokonca diamantovú a stal sa najúspešnejším singlom všetkých čias. Za svoje najúspešnejší album PURPOSE, ktorého sa predalo cez 21 miliónov kusov, získal v roku 2015 dokonca Grammy. Tri hlavné single z albumu, medzi ktoré patrí napríklad Love Yourself, obsadili prvé tri priečky britských rebríčkov, čo sa dovtedy podarilo iba Beatles.

Aj keď Bieber v posledných troch rokoch nevydal žiadnu vlastnú skladbu, podieľal sa na dielach iných interpretov, z ktorých sa aj vďaka spolupráci s ním okamžite stali hity – za všetky menujme singel I Don’t Care s Edom Sheeranom, ktorý sa dlho držal na prvej priečke v 26 krajinách sveta, remix singlu Bad Guy od Billie Eilish, ktorý opätovne zlomil svoje vlastné rekordy a predovšetkým remix Despacita, ktorý k singlu pritiahol pozornosť potrebnú k tomu, aby sa originálna verzia stala najsledovanejším videom na YouTube.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*