ZahraničiePop/Rock

Justin Bieber a benny blanco vydávajú singel “Lonely”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Justin Bieber a benny blanco vydávajú singel “Lonely”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Justin Bieber a benny blanco debutujú novým singlom Lonely. Skladbu produkoval benny blanco a Finneas, ktorí sú podľa slov Biebera neobyčajnými spisovateľmi, s ktorými bolo úžasné spolupracovať. „Aby som bol úprimný, je pre mňa náročné počúvať konečnú verziu pesničky, keď vezmem do úvahy, že bolo ťažké prejsť si niektorými z tých kapitol. Dúfajme, že rozprávanie tohto príbehu povzbudí ostatných, aby sa otvorene vyjadrili, čo sa deje v ich vnútri,“ dodáva Justin Bieber, ktorého singel Holy s Chance the Rapper dosiahol #1 na Spotify Global Chart a získal viac ako 120 miliónov streamov za prvý týždeň.

Som veľmi rád, že táto pesnička ide von, pretože je osobnou pre Justina, mňa a Fineassa. Všetci sa niekedy cítime strašne osamelí, všetci sa vždy snažíme hrať na superhrdinov a potláčať svoje pocity a neustále byť silní, ale je úplne v poriadku dať si dole supermanský plášť a použiť ho ako vreckovku, keď treba,“ vraví blanco.

Lonely nadväzuje na blancov debutový album FRIENDS KEEP SECRETS z roku 2018, ktorý obsahuje hity Eastside s Halsey a Khalidom, I Found You s Calvinom Harrisom, Roses s Juice WRLD a ďalší. Pieseň Eastside s Halsey a Khalidom získala cenu Grammy a 4 platinové ocenenia v Spojených štátov a mnoho ďalších po celom svete. Na Spotify má cez miliardu streamov a celý album k dnešnému dni viac než 4 miliardy.

Tituly Justina Biebera nájdeš na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*