DomáceVianočné

Jana Krištof Lehotská prichádza s novým vianočným singlom „Moc vzácnych chvíľ“.

By in Domáce, Vianočné

Jana Krištof Lehotská prichádza s novým vianočným singlom „Moc vzácnych chvíľ“.

  • Domáce
  • Vianočné

Po novembrovom vydaní svojho druhého štúdiového albumu „Dotyky slov“ prichádza Jana Krištof Lehotská s novým vianočným singlom „Moc vzácnych chvíľ“.

Skladba vznikla ešte v roku 2020, špeciálne pre vianočný livestream koncert pre regionálne kultúrne centrum v Prievidzi. „Keďže to bol koncert odvysielaný na Štedrý deň a mal názov Vianočný koncert chceli sme, aby bol koncert originálny a tak sme zložili pesničku Moc vzácnych chvíľ, ktorú sme odohrali len raz, naživo v tomto koncerte“ spomína Jana. „Samozrejme sme chceli pieseň aj oficiálne vydať, no cítili sme, že musí prísť ten správny čas. A ten nastal tento rok, keď sme vydali náš druhý album „Dotyky slov“, pustili sme sa aj do nahratia tejto našej vianočnej novinky“. Skladba prešla v štúdiu úpravou celkového aranžmánu a doplnila sa o sólovú pasáž, o ktorú sa postaral nový člen Janinej kapely, výborný gitarista Ján Csövari.

Vokálne linky si opäť vystavala Jana sama a všetky hlasy si na nahrávke aj naspievala. O produkciu a zvuk akustickej gitary v nahrávke sa postaral menežér a gitarista Peter Dechet. Ostatné nástroje nahrávali členovia kapely: bicie Anton Jurík a basgitaru Marta Chalmovská. Už neoddeliteľnou súčasťou tímu sa stal výborný miltiinštrumentalista Adrián Rajnoha, ktorý sa podieľal na finálnom zvuku nahrávky a zároveň nahral klavírne party.

Nahrávanie singlu a aj videoklipu prebiehalo v ich vlastnom nahrávacom štúdiu JKL studio. O kameru v klipe a foto sa postaralo už tradične Zefir art studio, Anton a Júlia Antokhovi.

Jana spolu s kapelou vám všetkým prajú príjemné počúvanie nového vianočného singlu „Moc vzácnych chvíľ“. Singel bude dostupný aj na všetkých hudobných online platformách. Všetkým ďakujú za doterajšiu priazeň, podporu a zároveň prajú krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkom a všetko len to naj naj do nového roku.

Nové CD Jany Krištof Lehotskej aj s podpisom  nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*