IMT Smile spolu Nikol Štíbrovou priniesli “Príliš osobnú známosť” do novej Evitovky.

IMT Smile spolu Nikol Štíbrovou priniesli “Príliš osobnú známosť” do novej Evitovky.
6. novembra 2019 spinaker

IMT Smile spolu Nikol Štíbrovou priniesli “Príliš osobnú známosť” do novej Evitovky.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Česká moderátorka, herečka, Nikol Štíbrová a Ivan Tásler so skupinou IMT Smile vydávajú spoločný singel a videoklip k novému filmu Evity Twardzik Urbaníkovej s rovnomenným názvom PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ. Autorom hudby je Ivan Tásler a text napísala Anna Tásler Onderková.

Veľa sme sa s Ivanom rozprávali nielen o filme, ale aj o našich predstavách, aká by filmová skladba mala byť, a som nadšená, že sa mu to do bodky podarilo naplniť “ priblížila proces tvorby piesne Evita.

Dostal som ponuku na nahratie piesne k filmu, podmienka bola, aby bola československá. Dlho som premýšľal nad tým, že s kým. Potom som úplnou náhodou na Instagrame videl Nikol spievať českú pesničku. Páčilo sa mi, s akým citom spieva, ako cíti hudbu bez toho, aby bola speváčka. A tak som ju oslovil cez Instagram“ hovorí Ivan Tásler. „A ja som veľmi spokojný, väčšinou tie moje prvé nápady vždy fungujú, a tak to bolo aj teraz. Ja som si nebol úplne istý, že či Nikol vôbec vie kto sú IMT SMILE. Zareagovala veľmi milo a sám som bol prekvapený“.

No můžu to jen potvrdit. Taková je dnes doba, lidi se kontaktují přes Instagram. Spočátku jsem tomu nechtěla veřit, protože, a teď to už Ivan ví, já jsem jejich veliký fanoušek. Pro mě to jsou páni muzikanti, a na začátku jsem si myslela, jestli jsi Ivan nedělá legraci. Vůbec jsem netušila, že mě IMT SMILE sledují na Instagramu. Pak mi ale zazvonilo slovenské číslo a byl to Ivan,“ spomína Nikol Štíbrová.

Zábery nielen z filmu ale i z nahrávania spoločnej skladby môžete vidieť aj vo videoklipe, ktorý vychádza spoločne so singlom Príliš osobná známosť. Režisérsky sa ho ujal Róbert Bošeľa a producentsky NUNEZ NFE s.r.o.

Nie je jednoduché zasahovať do hotového diela a vybrať z neho fragmenty, tak aby zostala kontinuita deja. Našťastie v tomto prípade mi to IMT Smile s Nikol veľmi uľahčili, lebo hudbou vystihli charakter nášho mikropríbehu a tým, že sme natáčali reálny proces tvorby piesne, naskytlo sa nám plno autentických situácii a dobrej energie, ktorú som pretransformoval do finálneho klipu,“ hovorí Robo Bošeľa, režisér.

Tituly IMT Smile si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*