DomácePop/Rock

Hit “Flowers” od Miley Cyrus tak, ako ste ho ešte nepočuli!

By in Pop/Rock, Domáce

Hit “Flowers” od Miley Cyrus tak, ako ste ho ešte nepočuli!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Hitový singel s názvom „Flowers“ od americkej speváčky Miley Cyrus prerobilo už množstvo známych aj neznámych interpretov. Singel rozbil svetové hitparády a je ho možné počúvať už aj v našich rádiách a aj v ostatných streamovacích službách dominuje svojou hranosťou.

Speváčka Nika Barlak známa aj z vokálnej skupiny For You spolu so spevákom a skladateľom Jurajom Zaujecom odprodukovali v štúdiu lajfku práve známej piesne „Flowers“.

„Keďže je táto pieseň určená pre ženy, a vraví o tom, že si v živote poradíme aj samé, musela som samozrejme upraviť text pre Juraja :). Všimla som si, že v jednej piesni od Bruna Marsa, píše Bruno o tom, že sa mal o ženu viac snažiť/viac o ňu bojovať. Prekvapilo ma, že použil dokonca podobné slová ako Miley! Tak mi napadlo, že by to mohlo spolu sedieť ! Inšpirovala som sa, použila som zopár slov z jeho piesne, a sedí to ! Vznikol super duet 🙂 “ smeje sa Nika.

„Cover sme zahrali naživo u mňa v štúdiu. Išlo nám to ako keby sme sa už poznali desať rokov “ vysvetľuje Juraj. „Nika má skvelú spevácku techniku, krásny hlas a neskutočne spieva. Dokonca hrá na klavíri a pomáha so spevom aj mnohých známych hercom aj spevákov. Teším sa, že je na scéne takáto talentovaná hudobníčka“ vysvetľuje Juraj.

Zdroj: TS, Peter Roško

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*