DomáceVianočné

Helena Vondráčková – Oslávte sviatky s vianočným albumom!

By in Domáce, Vianočné

Helena Vondráčková – Oslávte sviatky s vianočným albumom!

  • Domáce
  • Vianočné

Na početné priania fanúšikov vychádza v luxusnej reedícii jeden z najpredávanejších albumov Heleny Vondráčkovej, ktorým urobíte radosť nielen všetkým fanúšikom tejto českej hudobnej ikony. Pripomeňte si na dvoch CD tie najväčšie hity ako TICHÁ NOC, VÔŇA VIANOC alebo VIANOCE AKO HROM a nechajte sa unášať tou pravou vianočnou náladou. Album Vianoce s Helenou je už teraz k dispozícii.

K jubilejnému 25. výročiu od pôvodného vydania teraz vychádzajú Vianoce s Helenou v rozšírenej edícii na dvoch CD. Prvý disk obsahuje pôvodnú kolekciu najkrajších vianočných piesní, ktorá sa pýši platinovým ocenením za predaj viac ako 100 000 nosičov.

Na druhom disku je unikátny záznam živého prevedenia albumu Vianoce s Helenou s výnimočnými hosťami: Martou Kubišovou, Karlom Černochom a Jiřím Kornom. Tento živý koncert z Lucerny vysielala v roku 1996 aj Česká televízia. Celá kolekcia je doplnená výpravným bookletom, ktorý obsahuje všetky texty, aby ste si mohli tieto vianočné piesne spolu s Helenou zaspievať aj pri vašom vianočnom stromčeku. Okrem textov v ňom nájdete aj unikátne fotografie.

Titul na 2CD nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*