Halsey vydáva osobný kaleidoskopický album “Manic”!

Halsey vydáva osobný kaleidoskopický album “Manic”!
17. januára 2020 spinaker

Halsey vydáva osobný kaleidoskopický album “Manic”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Na Grammy nominovaná multiplatinová americká speváčka a skladateľka Halsey vydáva v poradí tretí štúdiový album Manic. Na ňom sa okrem iného nachádzajú už vydané single Graveyard, Clementine, Finally // Beautiful Stranger, You Should Be Sad a pred viac ako rokom vydaný hit číslo jedna Without Me. Na doske sa medzi hosťami objavuje americký spevák a rapper Dominic Fike, hudobné ikona Alanis Morissette a Suga z K-popovej formácie BTS.

Podľa slov Halsey sa jedná o veľmi osobný album, ktorý reflektuje jej aktuálny pohľad na svet. Hudobne potom doska osciluje medzi hip-hopom, rockom, country a dotýka sa vlastne aj všetkých ostatných žánrov. “Je tam všetko! Je to šialené. Je to tak moc šialené! U čohokoľvek, čo som chcela vyskúšať a nahrať, neexistoval dôvod, prečo by som nemohla,” približuje dosku Halsey a dodáva, že medzi jej najobľúbenejšie skladby patrí More, I Hate Everybody, 929, Killing Boys a Dominic ‘s Interlude.

Halsey, ktorá pravidelne osciluje medzi popom prvej triedy a surovejšou alternatívou, sa od svojho vstupu na scénu podarilo nazbierať vyše 25 miliárd streamov a predať cez 11 miliónov kópií albumov. Halsey tiež vypredala koncerty na piatich kontinentoch, bola nominovaná spoločne s Chainsmokers na Grammy za skladbu Closer a objavila sa na nespočetných titulných stranách renomovaných magazínov, ako je napríklad Rolling Stone, Forbes alebo Playboy. Halsey debutovala v roku 2015 doskou BADLANDS, ktorá bola počas prvého roka certifikovaná platinou. Po nej nasledoval album Hopeless fountain kingdom, ktorý obsahoval okrem iného násobne platinové hity Now or Never a Bad At Love. Naozajstným prelomom bol však singel Without Me, ktorý sa niekoľko týždňov držal na prvej priečke rebríčka Billboard Hot 100 a stal sa nejpřehrávanějším singlom roka 2019 v amerických rádiách. Okrem hudby sa Halsey angažuje v boji za ženské práva, duševné zdravie a LGBTQ komunitu.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*