ZahraničiePop/Rock

Griff prvýkrát v Top 40.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Griff prvýkrát v Top 40.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Speváčka Griff sa v domovskej Británii prvýkrát pozrela do Top 40. Jej singel Black Hole je aktuálne 39. najpredávanejší na ostrovoch.

Singel prudko vylepšil svoje postavenie v hitparáde potom, čo bola Griff oficiálne vyhlásená za prvú majiteľku tohtoročných Brit Awards. Uspela v kategórii Brits Rising Star, čo je niekdajšia cena kritikov udeľovaná interpretovi, o ktorom je porota zložená z hudobných kritikov aj skôr ocenených umelcov presvedčená, že má najväčší potenciál presadiť sa v nadchádzajúcom roku. V Anglicku je víťazovi venovaná veľká pozornosť, a preto sa očakáva, že bude Griff s Black Hole atakovať ešte lepšie umiestnenie než doteraz. Pripomeňme, že v minulosti cenu získali napríklad Adele, Tom Odell, Rag’n’Bone Man, Florence and the Machine alebo Sam Smith.

Skladbe Black Hole sa darí aj u v Českej republike, v prehľade najhranejších pesničiek v rádiách sa už niekoľko týždňov pohybuje na prahu prvej štyridsiatky. A my veríme, že sa pôvabné dievča s dlhým čiernym vrkočom pozrie ešte vyššie;))

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*