DomáceDetské

Fifo a Vierka vydávajú nové CD “Stratená zima” v spolupráci s Jurajom Bačom a ďalšími.

By in Detské, Domáce

Fifo a Vierka vydávajú nové CD “Stratená zima” v spolupráci s Jurajom Bačom a ďalšími.

  • Detské
  • Domáce

Už dobre známa dvojica Viera Šusteková a Martin Filip z interaktívneho divadla pre deti Fifo a Vierka, vydali tohto roku nové CD. Skvelá audio rozprávka Stratená zima, plná dobrodružstiev a kúziel je obohatená o veselé skladby z dielne Vierky Šustekovej. Tentoraz sú však príbeh i piesne viac edukatívne.

Herecké obsadenie je obohatené o známych hercov ako i menej známych detských hercov. V postave Princa Mrazíčka sa predstavil charizmatický herec a spevák Juraj Bača. Moderátor Juraj Lőrincz stvárnil na tomto CD hneď dve postavy a to Kohútika Andreja a pojašeného zajka Králika Borisa. Hudobník Tamás Belicza, maďarského pôvodu, sa presadil v príbehu nielen ako hudobník, ale i ako herec a spevák. Stvárnil postavu Kapríka Tomiho, ktorý priplával z ďalekých maďarských vôd. Ďalším hudobníkom v rozprávke je Peter Kavický. Podieľal sa na tomto projekte ako gitarista, spevák a takisto ako herec s postavou Škriatka Špinka. Úlohy rozprávača sa zhostila herečka Ľuboslava Pavesková, ktorá prevedie všetky deti celou rozprávkou až ku samému šťastnému koncu.

Veľkým prínosom pre toto CD boli členovia Vierkinej skupiny: Roman Ziaťko – dobro, Richard Banský – bicie a flauta, Jaro Žigo ml. – sample. Jaro je podľa dvojice multitalent v oblasti hudby a tak sa autori rozhodli, že bude i tentoraz hudobným režisérom a zvukovým dohľadom v štúdiu Loft. Detských spevákov bolo naozaj neúrekom a tak po castingu boli vybraní tí najlepší. O scenár a celkový dizajn CD sa postarali Martin Filip a Vierka Šusteková.

Tituly Fifa a Vierky nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*