ZahraničiePop/Rock

Elton John má vďaka duetu s Dua Lipou najväčší hit za posledných tridsať rokov!

By in Pop/Rock, Zahraničie

Elton John má vďaka duetu s Dua Lipou najväčší hit za posledných tridsať rokov!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Najväčším prekvapením roka sa stal duet Eltona Johna s Dua Lipou. Sedemdesiatštyriročný spevák a skladateľ – sir Elton John a dvadsaťpäťročná britská speváčka s albánskym pôvodom – Dua Lipa, spojili svoje sily a vznikol tak song „Cold Heart“. Na spoluprácu si taktiež prizvali austrálske electro trio – Nick Little More, Peter Mayer a Sam Littlemore, ktoré si vraví PNAU. Tí na „Cold Heart“ spojili štyri známe Eltonove skladieb, ktoré svojimi vokálmi oživila práve Dua Lipa. Singel je úspešný nielen v rádiách po celom svete, ale s viac ako 400 miliónmi prehratí na streamingových službách je jedným z najväčších hitov roku 2021.

 

Tým ale spolupráce Eltona Johna s mladými umelcami nekončia. Singel je totiž jednou z piesní z pripravovaného albumu The Lockdown Sessions, ktoré vyjde už 22. októbra a objavia sa na ňom napríklad Charlie Puth, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj a mnohí ďalší.

Nahrávanie albumu bolo to posledné, na čo by som počas lockdownu pomyslel. Akonáhle však pandémia pokračovala, začali sa objavovať jednorazové projekty. Niekedy sme nahrávali cez Zoom, čo som mimochodom nikdy predtým nerobil, inokedy osobne, ale za veľmi prísnych hygienických opatrení. Všetky skladby, na ktorých som pracoval, boli naozaj iné, než čím som sa preslávil. Vystúpil som zo svojej komfortnej zóny a vkročil do neznáma,“ pochvaľuje si vznik kolekcie Elton John.

Tituly Eltona Johna, vrátane najnovšieho albumu The Lockdown Sessions nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*