Ellie Goulding vydáva očakávaný album “Brightest Blue”.

Ellie Goulding vydáva očakávaný album “Brightest Blue”.
20. júla 2020 spinaker

Ellie Goulding vydáva očakávaný album “Brightest Blue”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Už štvrtá štúdiová platňa globálnej superstar Ellie Goulding s názvom Brightest Blue práve uzrela svetlo sveta. Výnimočná speváčka a autorka Ellie Goulding, ktorá si do dnešného dňa pripísala tri hity, ktoré boli #1 v britskom rebríčku, cenu BRIT Awards, dve nominácie na cenu Grammy, nomináciu na Zlatý Glóbus, predala viac ako 15 miliónov albumov a pripísala si viac než 19 miliárd celosvetových streamov. Všetky jej doterajšie albumy boli certifikované ako platinové a teraz Ellie Goulding vydáva novinku: album Brightest Blue.

Na albume Brightest Blue nájdu fanúšikovia mimo plejády nedávno vydaných singlov, akými sú napríklad Power či Worry About Me, tiež úplne nové piesne, ktoré doteraz neboli vydané. Na doske spolupracoval spoločne s Ellie rad skladateľov a producentov ako Tobias Jesso Jr., Starsmith, ILYA, Jim Eliot, alebo Patrick Wimberly, ktorí spoločne dali dohromady dosku, ktorú rozdelili na dve časti, strany. Side A, na ktorej sa producentsky exkluzívne podieľala sama Ellie spoločne s Joeom Kearnstem, nesie názov Brightest Blue. Druhá časť, teda SIDE B, sa volá EG.0.

Prvá polovica albumu odráža speváčkinu zraniteľnosť a zložitý svet, “kde vzťahy diktujú naše šťastie a zlomené srdcia sú stále najbolestivejšie veci bez ohľadu na to, ako veľmi osvietení sme,” hovorí Ellie, ktorá piesňami zrkadlí dospievanie a postavenie ženy. Oproti tomu druhá polovica albumu “zaobaľuje moju sebavedomú, odvážnu a statočnú stránku a obsahuje všetky moje nedávne spolupráce,” komentuje Ellie.

Tituly Ellie Goulding nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*