Nestville Open Fest už tento piatok sľubuje žánrovú všehochuť, aj stretnutie so Samanthou Fox.

Nestville Open Fest už tento piatok sľubuje žánrovú všehochuť, aj stretnutie so Samanthou Fox.
28. júna 2019 spinaker

Nestville Open Fest už tento piatok sľubuje žánrovú všehochuť, aj stretnutie so Samanthou Fox.

  • Domáce

Multižánrový dvojdňový festival Nestville Open Fest 2019 v Hniezdnom, ktorý sa uskutoční už ôsmykrát, otvorí svoje brány už tento piatok. Zaujímavý hudobný, ale aj sprievodný program poteší všetky generácie. Výnimočný zážitok si odnesú aj fanúšikovia Samanthy Fox.

Hniezdne sa v dňoch  28. a 29. júna 2019 premení na miesto, ktoré sa vryje do pamäti vďaka pestrému hudobnému, ale aj atraktívnemu sprievodnému programu. Headlinerom podujatia sa tento rok stane ikona 80-tych rokov Samantha Fox. Anglická speváčka prostredníctvom videopozdravu sľubuje skvelú šou i svoje najznámejšie hity.

Slovenským headlinerom bude Richard Müller, na ktorého hitoch vyrástla celá generácia. Aj samotný Rišo sa na blížiace podujatie teší „Strašne sa teším na Nestville Open Fest a dúfam, že prídete a budete mať takú istú radosť ako ja.

Návštevníkom sa vďaka autogramiádam, ktoré sa uskutočnia po jednotlivých vystúpeniach, budú venovať  takmer všetci vystupujúci. O zábavu a humorné situácie sa iste postará nekonvenčná trojica S Hudbou Vesmírnou. Prierez svojej tvorby ponúknu Sima Martausová, Gladiátor, Peter Cmorik, Kristína, Sima, NoControl, Čendeš,  Oasis tribute. Na Jamajku návštevníkov vďaka Reggea prenesie kapela Akustika. Dav zaiste rozblázni jedna z najobľúbenejších východniarskych kapiel Heľenine Oči.

V Nestville Parku je i tento rok postarané o skvelý detský program. Oslavu ukončenia školského roka  a štart prázdnin deti absolvujú spolu so spevákom  Mirom Jarošom.

Ani tento ročník nebudú chýbať šarmantní hlavní hrdinovia z obľúbeného seriálu Oteckovia, ktorí v sobotu ponúknu Dobšinského rozprávky v svojom prevedení. Čítanie rozprávok bude prebiehať od 11:30. Následne sa aj títo fešáci presunú na autogramiádu. Pre najmenších je pripravených množstvo súťaží, atrakcií, detských divadielok, balónových či bublinkových show a omnoho viac! Zamaškrtiť si deti môžu v čokoládovom kráľovstve Nestville Chocolate.

Okrem hudobného a detského programu bude možnosť zatancovať si na Nestville Ibiza Párty, sledovať Nestville Rodeo Show na koňoch alebo si vychutnať pozeranie filmov v kine. Sprístupnená bude aj expozícia Nestville Park, vďaka ktorej návštevníci nahliadnu do tajov výroby whisky, ale aj ľudového remesla.

Vstupenky na multižánrový festival  Nestville Open Fest 2019 sú dostupné v sieti Ticketportal.

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*