Dua Lipa vydala nový album “Future Nostalgia”.

Dua Lipa vydala nový album “Future Nostalgia”.
30. marca 2020 spinaker

Dua Lipa vydala nový album “Future Nostalgia”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Speváčka Dua Lipa vydala platňu Future Nostalgia. Druhý album jednej z najväčších hviezd súčasnej hudobnej scény patrí k najočakávanejším nahrávkam roka 2020!

V januári 2018 Dua Lipa prepísala históriu britských výročných cien Brit Awards. Získala päť nominácií, čo sa žiadnej speváčke pred ňou nepodarilo. Premenila dve a stala sa speváčkou a Objavom roka. O rok neskôr si v Amerike prišla pre dve sošky Grammy. Celosvetový úspech jej priniesol debutový album obsahujúci hity New Rules, IDGAF a Be The One a tiež séria hostovaček na singloch Calvina Harrisa (One Kiss), Martin Garrix (Scared To Be Lonely), Seana Paula (No Lies) alebo účinkovanie v projekte Silk City. Dnes je Dua Lipa globálnou celebritou, ktorá určuje nielen hudobné trendy.

Novinku Future Nostalgia predznamenali skladby Don´t Start Now a Physical so zreteľnými vplyvmi disco hudby a popu osemdesiatych rokov. “Robila som rozhovor pre rádio v Las Vegas,” spomína Dua Lipa na moment, ktorý bol určujúci pre jej ďalšie hudobné smerovanie. “Prechádzala som sa, aby som si vyčistila hlavu, počúvala staré OutKast a No Doubt a pýtala sa sama seba, čo je na tých nahrávkach príťažlivého, že sa k nim vraciam? Prečo mi pripadá, že nezostarli? Ako by som mohla ten nostalgický pocit zo všetkých detských spomienok a inšpiráciu premietnuť do niečoho nového a moderného?

Britské médiá považujú platňu Future Nostalgia za udalosť, album je podľa nich popovo dokonalý. Ponúka nový pohľad na disco hudbu, definuje nový zvuk pre pop ďalšej dekády. Atraktívne spojenie dvoch svetov zafungovalo už na prvých singloch. Z oboch sa stali globálne hity a inšpirovali ďalších interpretov. Na čerstvých nahrávkach sa po vzore pôvabnej speváčky obzerajú The Weeknd, Lady Gaga i Ava Max. V tomto smere je novinka Future Nostalgia, ktorú Dua Lipa práve vydáva, určujúca a prelomová.

Tituly Dua Lipa si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*