ZahraničiePop/Rock

Držitelia cien Grammy, BRIT a Oscar – Sam Smith vydávajú očakávaný album “Love Goes”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Držitelia cien Grammy, BRIT a Oscar – Sam Smith vydávajú očakávaný album “Love Goes”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

* Vysvetlenie používania množného čísla: “Po nekonečne dlhej dobe, kedy sme boli vo vojne so svojim gendrom, sme sa rozhodli, že nebudeme ďalej skrývať a potláčať kým sme. Rozhodli sme sa preto, že si už neželáme byť označovaní ako “on”, ale ako “oni”. Všetkým ďakujem, že sa o to aspoň pokúsia”, vysvetľuje svoje želanie týkajúce sa zmeny zámen Smith.

Nový album Sama Smitha Love Goes signalizuje začiatok novej kapitoly, ktorá reflektuje dva krásne, aj keď búrlivé roky ich života a vychádza s voľnejším, euforickejším zvukom. Grammy, Oscar a Brit ocenený umelec Sam Smith sú majstrom piesní o zlomenom srdci a túžbe, ktoré predstavujú fanúšikom v najväčších arénach po celom svete. Po úvodných a obrovsky úspešných singloch z albumu Diamonds, Promises alebo My Oasis teraz prichádzajú s kompletnou nahrávkou Love Goes.

Potom, čo v roku 2012 Sam Smith prerazili s radom charakteriských rysov ich hudby, debutový album In The Lonely Hour vyšiel v roku 2014. Získal dve platinové certifikácie v USA a osem platinových vo Veľkej Británii. Nakoniec doska vyniesla štyri ceny Grammy, umiestnila Sama do pozície charakteristického hlasu ich generácie. O rok neskôr napísali a vykonali Writing ‘s On The Wall, znelku k bondovke Spectre a získali Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2017 sa vyrovnali skorším úspechom s druhou nahrávkou The Thrill of It All, ktorá sa umiestnila na vrchole hitparád po celom svete.

Teraz vychádza album Love Goes, ktorý Sam Smith napísali počas dvoch búrlivých rokov. Doska obsahuje piesne, ktoré zrkadlia liečebný proces zlomeného srdca od jeho najbolestivejších okamihov až po riešenie. Umelcova tvorba je búrlivejšia a bujnejšia než čokoľvek, čo Sam urobili predtým. Sedenie s Calvinom Harrisom zrodilo Promises – medzinárodný hit, ktorý potvrdil to, v čo Sam dlho dúfali: že je možné prijať za tanečnú popovú hudbu, ktorú chceli vytvárať.

Album sa otvára a uzatvára ódami na mladosť. V úvodnej skladbe Young je cítiť prízračný pocit podobný Imogen Heap. Rovnaká energia pulzuje skrz premýšľavé finále Kids Again. Autorsky sa na albume okrem Sama podieľali aj Ryan Tedder, Alexandra Tamposi, Andrew Watt a Louis Bell v Los Angeles.

Tituly Sama Smitha nájdete na webe spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*