Dobrá správa pre fanúšikov Ozzyho Osbourna.

Dobrá správa pre fanúšikov Ozzyho Osbourna.
28. augusta 2019 spinaker

Dobrá správa pre fanúšikov Ozzyho Osbourna.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Prvýkrát vo svojej sólovej kariére vydá člen Rock and rollovej siene slávy a majiteľ sošky Grammy Ozzy Osbourne vinylovú kolekciu so všetkými svojimi nahrávkami zo sólovej kariéry. 29. novembra vyjde na labeli Sony Legacy unikátny box set nazvaný SEE YOU ON THE OTHER SIDE.

VINYL: 173 skladieb na 16 albumoch, každé na 150g LP. Mnoho z týchto albumov bolo predtým nedostupných alebo nevyšli na vinyle. Box set bude tiež obsahovať Flippin ‘The B Side, novú kolekciu skladieb, ktorá tiež nikdy nevyšla na vinyle.

ART: 10 novo designovaných 24 “X36” plagátov (vrátane niektorých predtým nikdy nezverejnených fotiek), ktoré sprevádzajú jednotlivých desať albumov vydaných medzi rokmi 1981-2010.

ROZŠÍRENÁ REALITA: 12 zážitkov v rozšírenej realite, ktorých detaily budú zverejnené neskôr.

Signovaný CERTIFIKÁT: každá kolekcia bude obsahovať individuálne očíslovaný certifikát, potrvzující autentický autogram priamo od Ozzyho Osbourna.

Klip z natáčania tejto výnimočnej edície:

“Toto je najprepracovanejší box set, ktorý som kedy vydal,” hovorí Ozzy.” Je veľmi detailne premyslený a skvele zapadá do jedného celku. Nájdete v ňom všetko, na čo si pomyslíte a ešte navyše pár prekvapení. Zvuk vinylových nahrávok je iný a ja verím, že lepší, ako na akomkoľvek inom médiu.”

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*