DomáceVianočné

Divadlo ZáBaVKa predstavuje vianočné EP pre deti.

By in Domáce, Vianočné

Divadlo ZáBaVKa predstavuje vianočné EP pre deti.

  • Domáce
  • Vianočné

ZáBaVKové Vianoce prinášame Vám! Vyčarujte si vianočnú atmosféru hudbou od ZáBaVKy. Dve úplne nové piesne : Mikuláš a Cililing (Vianočný čas) pre Vaše potešenie napísala Zuzana Kolejáková a zhudobnila naša obľúbená skladateľka Andrea Bučková. Na EP nájdete aj zhudobnený recitál Pred oknom, za oknom či energickú pieseň Yeti.

Veríme, že Cililing prinesie radosť a nádej do vašich duší, ako hladí tie naše,“ povedala autorka piesní Zuzana Kolejáková. S piesňami prináša divadlo ZáBaVKa aj nové klipy! „Klipy sme natočili počas skúšok vianočných predstavení v našej domácej skúšobni. Naša rodina a divadlo je navždy spojená aj v obraze, prijmite preto pozvanie k nám, nech je vám s nami veselo!“ dodala Zuzana. “Sledujte naše kanály, čoskoro vyjde klip aj k pesničke Mikuláš!”

Prajeme Vám krásne a pokojné Vianoce! Viac radosti a trpezlivosti rodičom a kopec smiechu a ZáBaVKy všetkým deťom! Buďte zdraví a nech sa čoskoro vidíme naživo! ZáBaVKové Vianoce sú predsa pre všetkých,“ zaželal všetkým tvorca, herec a režisér Vojtech Koleják.

Tituly Divadla ZáBaVKa nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*