Divadlo ZáBaVKa majú nový song s raperom Zverinom!

Divadlo ZáBaVKa majú nový song s raperom Zverinom!
24. augusta 2019 spinaker

Divadlo ZáBaVKa majú nový song s raperom Zverinom!

  • Detské
  • Domáce

Prvý HIP-HOP o ochrane životného prostredia! Pre deti aj dospelých! Najlepší song, vďaka ktorému môže byť svet lepší. Sklo, plasty a papiere si budete spievať aj „serapovať“ a veríme, že hlavne aj separovať! Naživo v divadelnom predstavení Buwko a Sniwko 3.

Táto nevšedná spolupráca je o boji za dobrú vec. ,,Dlho sme chceli vytvoriť predstavenie aj song na túto tému. Ale nechceli sme, aby to bolo iba o tom, že čo patrí, do ktorého farebného koša. So Zverinom sme rovesníci, pri tvorbe textu a skladby sme sa pochopili a sme s výsledkom veľmi spokojní,“ hovorí spoluautor textu a zakladateľ divadla ZáBaVKa Vojtech Koleják.

Divadlo ZáBaVKa má tri príbehy zo znázračného sveta Krajiny Periny – Buwko a Sniwko 1, 2, 3 a posledný z nich mal byť o ekológii a ochrane životného prostredia. Divadlo sa rozhodlo hudbu urobiť znovu inak a okúsilo celkom iný žáner. Také čosi ešte na Slovensku nemáme! HIP-HOP pre deti s environmentálnym dopadom.

V predstavení Buwko a Sniwko zachraňujú Krajinu Perinu klauni učia deti, ako vytvárať menej odpadu a žiť „zerowaste“, ale aj ako ten existujúci odpad skutočne aj separovať.

,,Pre mňa je najdôležitejšie, aby deti aj rodičia pochopili, že keď si prinesú niekam plnú fľašku či plechovku, tak si ju musia vziať aj domov a vyhodiť do separovaného zberu. Aby sme sa v lese, pri jazerách či v chránených oblastiach, ale aj v meste na chodníku nestretávali s ľuďmi, ktorí to jednoducho hodia na zem! Veríme, že tento typ divadelnej a hudobnej tvorby má zmysel, a preto bude mať aj úspech,“ dodala Zuzana Kolejáková taktiež spoluautorka textu a zakladateľka divadla. Obaja dodávajú, že svet potrebuje zmenu. Divadlo môže byť jej sprostredkovateľom, aby ľudia premýšľali, aby sa opäť naučili, že na svete nie sme sami. Že musíme byť ohľaduplní k prírode, ale najmä k sebe navzájom. ,,Obaja sme umelci, pedagógovia a rodičia, a naozaj badáme, že tento svet môžu opraviť už iba deti,“ dodávajú Zuzana a Vojtech.

V repertoári divadla je tucet predstavení pre deti a rodičov a divadlo vydalo Cédečko pre deti, ktoré distribuuje Spinaker.sk. Veľa piesní aj divadielok je určených tým najmenším z najmenších, čiže deťom už od jedného roka. Adresátom tejto piesne, ale aj divadelného predstavenia sú však omnoho väčšie deti – je vhodná od piatich rokov. Divadlo má na konte aj niekoľko krásnych animovaných klipov pre batoľatá a pútavé hrané videá z našich divadiel. Viac sa dozviete na Youtube kanáli Divadla ZáBaVKa.

Robíme niečo, čo má zmysel. Podporte fungovanie Divadla ZáBaVKa objednávkou vystúpení a kúpou našich originálnych piesní cez Deezer, iTunes, Spotify či Google Play! Ukážte, že verejnosť si vie vybrať konečne aj niečo iné!  #konecneniecoine #divadlozabavkajesuper

Nové EP si stiahnete na týchto linkoch:
https://play.google.com/store/search?q=Sklo%2C%20plasty%20a%20papiere&c=music
https://listen.tidalhifi.com/search/Sklo%2C%20plasty%20a%20papiere
http://www.deezer.com/album/108237432

CD Divadlo ZáBaVKa si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*