DomácePop/Rock

Diana Kovaľová vydáva debutový singel a video “Self-destructive Habit” pod umeleckým menom Dianah Kay.

By in Pop/Rock, Domáce

Diana Kovaľová vydáva debutový singel a video “Self-destructive Habit” pod umeleckým menom Dianah Kay.

  • Pop/Rock
  • Domáce

V roku 2020 sa v česko-slovenskej verzii talentovej súťaže SuperStar Diana Kovaľová nepochybne vryla do pamäti mnohých fanúšikov. Vtedy ešte len pätnásťročná blondýnka a strieborná finalistka s neskutočným hlasom a obrovským talentom neustále prekvapovala porotu aj divákov a mnoho z nich bolo sklamaných, že skončila na tesnom druhom mieste.Dnes, po takmer troch rokoch vydáva svoj debutový singel Self-destructive Habit aj s videoklipom, predstavuje svoje umelecké meno DIANAH KAY a dokazuje, že počas obdobia v ústraní tvrdo pracovala na svojej vlastnej tvorbe. Výsledkom je singel, za ktorý by sa rozhodne nehanbili ani medzinárodné hviezdy. Zároveň s anglickou vznikla aj verzia slovenská, ktorá nesie názov Sebadeštruktívny návyk.

Ako prvá vznikla anglická verzia. „Bola som zmätená zo vzťahu s priateľom, s ktorým som sa naposledy videla pred dvoma rokmi. Chcela som , aby sme zostali len kamaráti, ale on cítil niečo viac. Keď sme sa lúčili v objatí, tak som vzhľadom na okolnosti vedela, že sa už možno nikdy neuvidíme. Obaja sme sa vtedy rozplakali a nepovedali ani slovo,“ vysvetľuje speváčka význam piesne. „Postupne sme začali strácať kontakt a keď som neskôr videla jeho fotku s novou priateľkou na Instagrame, naše role sa vymenili a teraz som to bola ja, ktorá trpela. Všetko mi ho začalo pripomínať a držala som to v sebe až do momentu, kým som nenapísala túto pieseň,“ dodáva.

Aj napriek tomu, že Diana vyrastala v španielskej Malage, vždy sa tešila na Slovensko, kde má aj svoju rodinu. Každú návštevu u príbuzných sa snažila čo najviac predĺžiť a nedávno sa zo Španielska presťahovala do Bratislavy. Preto sa rozhodla, že by jej debut nemal byť len anglický, ale preložila celý text aj s jeho pôvodným významom do slovenčiny. V Bratislave tiež natočila videoklip. Jeho tvorby sa ujala osvedčená produkcia slovenskej scény, Illuminate v réžii Martina Mika.

Hudobnú produkciu jej singla si vzali na starosť producenti Oliver Fillner a Marek Rakovický, o ktorých je v poslednej dobe veľký záujem. K produkcii svojho debutového albumu si ich prizval napríklad aj ďalší účastník SuperStar, víťaz poslednej rady – ADONXS (Adam Pavlovčin).

Zdroj: TS, Warner Music

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*