Depeche Mode vydajú 27. marca 2020 dokumentárny a koncertný film “Spirits in the forest”.

Depeche Mode vydajú 27. marca 2020 dokumentárny a koncertný film “Spirits in the forest”.
5. marca 2020 spinaker

Depeche Mode vydajú 27. marca 2020 dokumentárny a koncertný film “Spirits in the forest”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

V nadväznosti na celosvetový úspech v kinách a chválu od fanúšikov i tlače, vydajú Depeche Mode dokumentárny a koncertný film “Depeche Mode: Spirits in the Forest”. Album vyjde 27. marca 2020.

Tento špeciálny štvordiskový (dva video a dva audio disky) box obsahuje kompletný zážitok a vyjde ako na DVD, tak aj na Blu-Ray nosičoch. Na video diskoch fanúšikovia nájdu kompletný dokument “Spirits in the Forest” spolu s celým “Live Spirits” koncertom, zostrihaným z dvoch šhow, ktoré prebehli v rámci Global Spirit Tour v berlínskom Waldbühne. Tento záznam zatiaľ nebol ešte nikde zverejnený.

Na ďalších dvoch audio diskoch nájdeme “Live Spirits” soundtrack, živú audio nahrávku z vystúpenia. Tento boxset je nevyhnutnou súčasťou zbierok všetkých dlhoročných fanúšikov a zberateľov.

Ako poznamel časopis Forbes, boxset “Depeche Mode: Spirits in the Forest” je novým zlatým štandardom pre všetky koncertné filmy. Predstavu samotnej koncepcie dokumentu poňal režisér a dlhoročný spolupracovník Depeche Mode Anton Corbijn ako príbeh šiestich superfanúšikov z rôznych častí sveta. Vo filme sa ich životy vymykajú – všetci sa veľmi odlišujú, okrem lásky k hudbe Depeche Mode a spôsobu, ako hudba ovplyvnila ich životy. To všetko sa v závere pretne na berlínskej show, ktorá sa uskutočnila v legendárnom Waldbühne v roku 2018 v rámci celosvetového Global Spirit Tour, ktorého sa zúčastnilo viac ako tri milióny fanúšikov počas 115 vystúpení po celom svete. Hudba, vrátane niekoľkých najväčších hitov kapely, a príbehy z dokumentu plynú hladko, osvetľujú trvalú silu Depeche Mode aj ich tvorbu, ktorá láme hranice a nakoniec nás všetkých zjednotí.

Jedna z najväčších filmových hudobných udalostí minulého roka, Depeche Mode: Spirits in the Forest, sa premietala na viac ako troch tisícoch plátnach v 80 krajinách sveta počas vlaňajšieho novembra. Film utŕžil 4,5 miliónov dolárov a videlo ho 220 000 divákov.

Diskografiu kapely si môžete kúpiť aj na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*