Demi Lovato vydáva singel “Anyone”!

Demi Lovato vydáva singel “Anyone”!
10. februára 2020 spinaker

Demi Lovato vydáva singel “Anyone”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Americká speváčka Demi Lovato po 18 mesiacoch vydáva nový emocionálny singel Anyone, ktorý mal premiéru počas ceremoniálu na odovzdávaní 62. Grammy. Singel je baladou o zraniteľnosti, v ktorej Demi volá o pomoc a ľutuje, že jej počas ťažkých životných chvíľ nikto nestál po boku. Medzi ne patrili predovšetkým predávkovania v roku 2018, po ktorých sa Demi stiahla z hudobnej scény. Skladba Anyone bola napísaná len štyri dni práve pred touto udalosťou. „Keď spätne počúvam pesničky, ktoré som vtedy skladala a nahrávala, hovorím si, ako to, že si nikto, kto počúval tieto skladby, nepovedal – pomôžme jej! Vtedy som si však myslela, že som v poriadku, keď sa však pozerám späť a čítam si tie texty, chcela by som sa vrátiť a tejto verzii samej seba pomôcť,“ komentovala skladbu Lovato v rozhovore pre Apple Music.

Niektoré živé vystúpenia sa ihneď samé zapisujú do panteónu ikonických momentov hudobnej histórie. Demi Lovato sa počas odovzdávania Grammy okamžite stala jeho súčasťou.“ – Forbes

Demi Lovato sa sprvu presadila predovšetkým ako jedna z hlavných postáv seriálu Camp Rock na Disney Channel. Následne však odštartovala aj hudobnú kariéru, ktorá aktuálne obsahuje šesť štúdiových albumov, pričom všetky debutovali v Top 5 rebríčka Billboard 200. Medzi ich najväčšie hity patrí This Is Me, Here We Go Again, Skyscraper, Give Your Heart a Break, Heart Attack alebo Sorry not Sorry. Lovato celkom predala viac ako dva milióny albumov a dvadsať miliónov singlov len v USA, pripísala si vyše 6 miliárd streamov, hrala v slávnom seriáli Glee a je zapísaná do Guinessovej knihy rekordov ako najmladší porotca talentovej súťaže X-Factor. Ďalej je Demi držiteľkou niekoľkých MTV Video Music Award, Teen Choice Award, People ‘Choice Award, Brit Award a Grammy. Okrem hudobného priemyslu sa Lovato venuje boju za práva LGBT komunity, žien a ľudí s mentálnymi poruchami.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*