“Cirkus bude”! Lucie Bílá chce potešiť fanúšikov novým singlom.

“Cirkus bude”! Lucie Bílá chce potešiť fanúšikov novým singlom.
24. apríla 2020 spinaker

“Cirkus bude”! Lucie Bílá chce potešiť fanúšikov novým singlom.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Lucie Bílá sa v čase karantény rozhodla potešiť svojich fanúšikov hudobným darčekom. Už na začiatku mimoriadneho stavu v marci tohto roka odohrala s Petrom Maláskom komorný koncert „Živě z Otvovic“, ktorý bol odvysielaný na jej sociálnych sieťach. Predchádzajúce úspešné piesne “Protože” a “Mám ráda život” majú dohromady už vyše tri a štvrť milióna vzhliadnutí a stali sa rádiovými hitmi. Teraz prichádza s ďalším singlom a lyric videom s názvom “Cirkus bude”. Pieseň pochádza z jej aktuálneho albumu “Ta o mně”, za ktorý obdržala ihneď po vydaní zlatú platňu. Na novom singli “Cirkus bude” sa po hudobnej i textovej stránke podieľali Jana Infeldová a Jan Vávra zo skupiny Jananas a o vizualizáciu sa postaral Patrik Černoch. Prednedávnom navyše dvadsať-násobná slávica dostala od fanúšikov špeciálne narodeninové prekvapenie, a to video k piesni “O lásce”.

„V tieto dni mám jedinú túžbu, a to pobaviť svojich fanúšikov. Šitie rúšok do nemocníc a hospicov mi zaberá denne veľa času, ale pri tom zostáva dosť i pre ľudí, ktorí sú v mojej Insta a Facebook rodine. Vymýšľam pre nich vtipné videá a súťaže o mojich anjelikov, náramky či LB kávu. Ukážkou toho, že sa ľudia chcú baviť, je napríklad jedna situácia, kedy mi prišlo sto tisíc srdiečok, z ktorých som vybrala štyridsať výhercov. Plánované nakrúcanie videoklipov sa zatiaľ odložilo, ale lyric video na “Cirkus bude” je v tomto okamihu báječným spôsobom, ako ľuďom predstaviť veselú optimistickú pesničku. Video pripravil skvelý fotograf a kameraman Patrik Černoch, ktorý sa stal pred časom neodmysliteľným členom môjho tímu. Dúfam, že pesnička Cirkus bude poteší i poslucháčov našich rádií,“ hovorí Lucie Bílá.

Po viac než troch rokoch od vydania albumu “Hana” sa Lucie Bílá vrátila do bratislavského štúdia Littlebeat producentov Martina Maxa Šrámeka a Andreja Hrušku, ktorí sú ďalšími spoluautormi hudby k tejto piesni.

Nedávno tiež predstavila svoju vlastnú značku kávy LB Coffee. „Celý život ma niekto pozýval na kávu a ja som nie vždy mohla pozvanie prijať. Teraz im to vynahradzujem tým, že pozývam všetkých na kávu ja. Káva je pre mňa zdravie, rituál, čerpám z nej energiu, ktorú potom môžem posielať ďalej,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie Lucie Bílá. Niekoľko druhov káv je pomenovaných po úlohách, ktoré boli v Luciinom živote ťažiskové. Z každého predaného kilogramu kávy putuje tridsať korún na jej charitatívnu činnosť.

Tituly Lucky Bílej si môžete kúpiť na www.spinaker.sk.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*