Celine Dion sa vracia s tromi novými skladbami.

Celine Dion sa vracia s tromi novými skladbami.
20. septembra 2019 spinaker

Celine Dion sa vracia s tromi novými skladbami.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Svetová superstar Celine Dion dnes vydáva tri nové skladby zo svojho pripravovaného albumu Courage. “Imperfections,” “Lying Down” a “Courage” sú úplne nové pesničky, ktoré reprezentujú speváčkin nový kreatívny hudobný smer. Mix krásnych balád aj svižnejšćh melódií, to je základ nového (po šiestich rokoch prvého anglicky spievaného) albumu Courage, ktorý vyjde 15. novembra 2019.

V “Imperfections” skúma speváčka sebakriticky sama seba (autormi sú Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke). “Lying Down” nás upozorňuje na dôležitosť zmeny vlastného vnútorného nastavenia po otravnom rozchode (autormi sú David Guetta, Giorgio Tuinfort a Sia Furlerová). Titulná skladba “Courage” je silným volaním po sile a dravosti, keď stojíte pred novou životnou výzvou (autormi sú Stephan Moccia, Erik Alcock a Liz Rodrigues).

Na albume sa tiež objaví už skôr vydané skladba “Flying On My Own,” ktorú Celine zaspievala na poslednom vystúpení svojho šestáctiletého pôsobenia v legendárnej lasvegaskej šou. Pesničku napísal Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues a Anton Mårtensson a zaznamenáva speváčkin prvý krok v ďalšej fáze jej kariéry.

Tituly speváčky Celine Dion si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*