Carmel Paradise ako Britney Spears!

Carmel Paradise ako Britney Spears!
14. augusta 2019 spinaker

Carmel Paradise ako Britney Spears!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Jeden z najkultovejších hitov v histórii modernej popmusic, pieseň Baby One More Time americkej speváčky Britney Spears dostala novú akustickú coververziu. Novinku naspievala Carmel Paradise a oficiálne ju zverejnila v sprievode autentického live videoklipu.

Speváčka Carmel Paradise zverejňuje ďalšie zo série svojich akustických live videí. Po akustických live verziách svojich vlastných singlov Selfish a Turn Me On, ktoré predstavila v úvode tohto roka, sa najnovšie rozhodla prespievať jeden z najpamätnejších songov v histórii pop music – Baby One More Time speváčky Britney Spears.

Originál kultového pop hitu vyšiel presne pred desiatimi rokmi a do dnešného dňa má na konte takmer 500 miliónov vzhliadnutí.

Baby One More Time v akustickej úprave v podaní Carmel Paradise vychádza v sprievode autentického videoklipu v réžii Martina Mika. V piesni Carmel sprevádza na gitare hudobník Matěj Vávra.

„Mám túto skladbu rada. Je to klasika, ktorú pozná každý, a napriek tomu nie je staromódna ani neznie staro. Navyše mám k tejto piesni aj osobný vzťah – keď som bola v punkovej kapele, hrávali sme na koncertoch jej punk rockovú verziu a vždy to bola najväčšia zábava z celého koncertu. Chcela som priniesť späť trošku z tej energie,“ prezrádza Carmel, prečo sa rozhodla prespievať práve túto skladbu.

Carmel Paradise prednedávnom vydala nový singel Smoke Break.

Časť leta speváčka strávila v USA, kde okrem dovolenky tvorila nové piesne v štúdiu so svojou dvornou americkou producentkou Krysten Simone. Na jeseň pripravuje vydanie nového singla a čoskoro predstaví tiež novú hudobnú spoluprácu v ktorej spojí sily so slovenskou hip-hopovou komunitou.

Carmel Paradise je 20-ročná speváčka a skladateľka, ktorá aktuálne žije a tvorí v Bratislave. Po detstve strávenom na Slovensku sa s rodinou presťahovala do amerického Nashville, kde odštartovala svoju hudobnú kariéru. Experimentovala s rôznymi žánrami. Ako 15-ročná hosťovala v skladbe svojej sestry Celeste Buckingham, Gone. V 16-ich rokoch sa stala líderkou nashvillskej punk-rockovej kapely The House United. V decembri 2016 vydala debutové EP DREAMGIRL. V súčasnosti dlhodobo žije a pôsobí na Slovensku a pracovne kvôli hudbe cestuje tiež do USA.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*