Bruce Springsteen vydá 25. októbra soundtrackový album!

Bruce Springsteen vydá 25. októbra soundtrackový album!
4. októbra 2019 spinaker

Bruce Springsteen vydá 25. októbra soundtrackový album!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Columbia Records vydá 25. októbra 2019 “Western Stars – Songs From The Film” obsahujúci kompletný hudobný materiál zachytený na režisérskom debute Bruce Springsteena “Western Stars.” Soundtrack bude obsahovať živú podobu každej skladby, ktorá sa objavila na jeho poslednom rovnomennom albume, plus bonusový track “Rhinestone Cowboy,” coververziu skladby Glena Campbella.

Produkcie albumu “Western Stars – Songs From The Film” sa vedľa Springsteena ujal aj jeho dlhoročný spolupracovník Ron Aniello, o mix sa postaral Bob Clearmountain a zmasteroval ho Bob Ludwig. Rovnaké legendárne duo, ktoré sa zišlo už pri tvorbe albumu “Springsteen on Broadway”.

Film “Western Stars” je filmovým rozprávaním o vzniku Bruceovho prvého štúdiového albumu za posledných päť rokov tak, ako ho odohral s kapelou a celým orchestrom v newyorskom Stone Hill Farm. Film mal premiéru na medzinárodnom torontskom filmovom festivale a autorom aj hlavným predstaviteľom je výhradne Bruce Springsteen. V predstavení sa objavili aj špeciálny hostia: Patti Scialfa, Jon Landau, Barbara Carr a George Travis, ktorý sa podieľali na produkcii filmu.

Album “Western Stars” sa stal medzinárodne úspešným snáď na každom možnom merateľnému rebríčku, dosiahol #1 na každom kontinente na planéte a bol uznaný kritikmi tých najprestížnejších hudobných časopisov ako jeden z najlepších diel v kariére Brucea Springsteena. Aj to dopomohlo Springsteenovi zaradiť sa po boku Davida Bowieho a kapely Rolling Stones medzi päť historicky najlepších albumov rebríčku UK chart.

Tituly Brucea Springsteena si možete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*