ZahraničiePop/Rock

Bon Jovi vydávajú nový singel a videoklip “Story of Love”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Bon Jovi vydávajú nový singel a videoklip “Story of Love”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Americká kapela Bon Jovi, ktorú nedávno uviedli do Rock’n‘rollovej siene slávy, vydáva nový videoklip k aktuálnemu singlu „Story Of Love“ zo svojho pätnásteho albumu 2020. Video je inšpirované textom skladby a poukazuje na čriepky rodinného života skladateľa Jona Bon Jovi prostredníctvom nikdy predtým nezverejnených rodinných fotografií a domácich videí.

Preto, že som Story Of Love napísal o svojej rodine, dúfam, že keď si ľudia túto pieseň vypočujú a pozrú si video, uvidia v ňom seba a svoju rodinu,“ vraví Bon Jovi.

Počas slávnej kariéry, trvajúcej viac ako tri desaťročia, si Bon Jovi od svojho vzniku v roku 1983 vydobyli miesto medzi najväčšími svetovými rockovými kapelami a boli uvedení aj do Rock’n’rollovej siene slávy. Na svojom konte majú viac ako 130 miliónov predaných albumov po celom svete a rozsiahly katalóg hitov. Skupina vypredala tisíce štadiónových koncertov vo viac ako 50 krajinách sveta pre viac ako 35 miliónov fanúšikov. Výťažok zo vstupné koncertov presiahol za posledné desaťročie jednu miliardu amerických dolárov.

Tituly skupiny nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*