Billie Eilish vydáva titulnú pieseň “No Time To Die” k novému Jamesovi Bondovi.

Billie Eilish vydáva titulnú pieseň “No Time To Die” k novému Jamesovi Bondovi.
14. februára 2020 spinaker

Billie Eilish vydáva titulnú pieseň “No Time To Die” k novému Jamesovi Bondovi.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Nie je čas zomrieť, teda “No time to die” – tak znie titulná pieseň k novému Jamesovi Bondovi, ktorú napísala a naspievala nedávna víťazka Grammy Billie Eilish. Pieseň dokonale ladí k bondovkám z minulých rokov, za ktorými stoja Adele alebo Sam Smith. Balada, ako pieseň sama Billie nazvala, za deväť hodín nazbierala viac ako 3,8 milióna zhliadnutí na YouTube a dostáva sa jej celosvetovej chvály.

Neuveriteľne dojímavá a silná, tak by sme mohli charakterizovať nielen autorku, ale aj práve vychádzajúce pieseň, ktorú so svojim bratom Finneasom O’Connell Billie Eilish napísala. Pieseň zachováva linku klasických bondoviek a zároveň do nej Eilish púšťa svoj povestný šepot, ktorý spoločne s orchestrom vháňa husiu kožu. “Je šialené byť súčasťou tohoto všetkého. Mať možnosť stvárniť titulnú pieseň filmu, ktorý patrí do tak legendárnej série, je pre mňa veľká česť. Ešte stále som z toho v šoku, ” povedala osemnásťročná víťazka tohtoročných Grammy.

Na posledného agenta 007, Daniela Craiga, sa fanúšikovia môžu tešiť 8. apríla, kedy bude mať No Time To Die českú premiéru. Rovnomenná skladba dostane živú podobu už za štyri dni, 18.február. Billie Eilish spoločne s bratom a orchestrom na čele s Hansom Zimmerom naživo predstaví na odovzdávaní Brit Awards.

Billie ‘s 2020 Word Arena Tour WHERE DO WE GO ?, ktorá bola počas hodiny vypredaná štartuje už 9. marca v Miami.

Albumy si môžete zakúpiť na www.spinaker.sk.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*