ZahraničiePop/Rock

Billie Eilish je tvárou britského Vogue a 30. júla vydá nový album “Happier Than Ever”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Billie Eilish je tvárou britského Vogue a 30. júla vydá nový album “Happier Than Ever”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Billie Eilish je svetová megastar, najmladší umelkyňa, ktorá zložila a naspievala titulnú pieseň k Jamesovi Bondovi, a tiež niekoľkonásobná držiteľka GRAMMY® Awards. Výnimočná americká speváčka a skladateľka práve odhalila podrobnosti o svojom vysoko očakávanom druhom albume. Jeho názov je Happier Than Ever a fanúšikovia na ňom nájdu 16 piesní, z ktorých už speváčka vypustila do sveta piesne Therefore I Am, My Future a najčerstvejšie singel Your Power. Happier Than Ever vyjde 30. júla a už teraz je možné si ho předuložit či predobjednať.

Vzhľadom k fenomenálnemu úspechu debutového albumu WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?, je nový album snáď najočakávanejším počinom roka 2021 a Billie Eilish jednou z najsledovanejších osobností planéty. Akonáhle 17. marca na svojich sociálnych sieťach zverejnila fotografiu s novým účesom, celý svet obletela “nová” blonďavá Billie. 2. mája potom zverejnila titulnú stranu pre britský módny magazín Vogue, ktorá v rekordnom čase získala najviac likov v histórii fungovania Instagramu. Postupne Billie pridala aj cover albumu a ďalšie fotografie pre Vogue a odkázala svetu, že sa má naozaj na čo tešiť.

Moja nová doska ‘Happier Than Ever’ vyjde 30. júla! Je to moje najobľúbenejšia vec, akú som zatiaľ urobila. Som nadšená a nervózna a nemôžem sa dočkať, až ju budete počuť,
píše na Instagramu Billie Eilish.

Tituly speváčky nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*