Barbora Švidraňová má nový singel „Kráľovná“, veľkolepý klip pokrstila Zuzana Fialová!

Barbora Švidraňová má nový singel „Kráľovná“, veľkolepý klip pokrstila Zuzana Fialová!
30. januára 2020 spinaker

Barbora Švidraňová má nový singel „Kráľovná“, veľkolepý klip pokrstila Zuzana Fialová!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Barbora Švidraňová je kráľovná! Presne tak spieva a vyzerá v novom songu a vo veľkolepom klipe! Novinka “Kráľovná” je doteraz jej najväčšie autorské hudobné dielo a prvá pieseň, ktorej hlavnú melódiu aj text si zložila sama speváčka. Charizmatická Barbora na nej pracovala takmer rok a na spoluprácu si zavolala mnohé talentované ženy. Réžiu klipu a hlavnú kameru má na konte Kristína Dutková Botlová. V klipe aj na slávnostnom krste si zatancovali sexi tanečnice z Bratislava Burlesque. Nový klip v Bohéma Bare slávnostne pokrstila herečka Zuzana Fialová flitrami!

Text a hudbu k novej skladbe „Kráľovná“ si Barbora Švidraňová po prvýkrát zložila sama. Jej brat Šimon Švidraň opäť pomohol pri hudobnej produkcii a nahrávaní. Hlavným aranžérom skladby je tentokrát skvelý klavirista Martin Ferenčík a o mix skladby sa postaral Andrej Hruška.

Najnovší song som pripravovala takmer rok, pretože som chcela, aby táto osobná výpoveď bola naozaj hlboká a veľkolepá. Odkedy som mamou, tak sa mi život obrátil na ruby, aj v dobrom, ale v istej miere aj v zlom. V zlom, hlavne, čo sa týka mňa samej ako ženy, ktorá má často pochybnosti, či žije svoj život správne a či je dosť silná, aby to všetko zvládla. Z každej strany je na nás tlak, aby sme boli dokonalé frajerky, manželky, gazdiné, manažérky, lekárky, mamy… Stretávam sa s mnohými ženami, ktoré majú veľmi nízke sebavedomie, málo sebaúcty, hoci sú úspešné, inteligentné a krásne. S týmto všetkým som dlho bojovala aj ja, a dnes, keď som mama, som konečne dozrela, a uvedomila som si, čo všetko znamená byť ŽENOU. A že je to úžasný dar od Boha, či vesmíru, aby sme tento život mohli prežiť v ženskom tele. Jediné, čo musíme urobiť je, začať si ho naplno vážiť a milovať sa také aké sme. Pretože v každej nedokonalosti sme dokonale krásne a každá je jedinečná svojím spôsobom. Ak začneme milovať seba a svoj život teraz, nech sa deje čokoľvek, otvorí sa nám svet dokorán,“ vyznala sa Barbora Švidraňová.

K novému singlu „Kráľovná“ nakrútila Barbora veľkolepý videoklip, na ktorom sa podieľalo množstvo talentovaných žien. Rovnako talentovaná a silná žena – herečka Zuzana Fialová klip pokrstila flitrami.

Ja Barboru milujem, pretože ona si robí čo chce. Už keď prišla do Národného divadla ako fantastická dramatická herečka a chcela spievať a chcela mať kapelu. Ja jej to strašne závidím, že má kapelu. Aj ja by som raz chcela robiť takú úžasnú hudbu, pretože Barbora má zlato v hrdle. A robí pop, ktorý má jazzové prvky, a to sa mi strašne páči. Nech sa darí klipu, nech sa darí Barbore a nech sa darí jej hudbe,“ nešetrila chválou herečka Zuzana Fialová.

Réžiu a hlavnú kameru klipu má na konte Kristína Dutková Botlová a o produkciu sa postarala Veronika Čechová.

Styling mala na starosti Simona Milková, make-up artistka Lucia Lucid Sládečková a Jana Kočišová. Šperky mi dodala šperkárka Lucia Borovská alias ElishaFox a krásne šaty módna návrhárka Michaela Ľuptáková. Ale samozrejme nemôžem nespomenúť aj talentovaných mužov. O ďalšiu nádhernú róbu sa postaral návrhár Patrik Haaz, taktiež ďakujem chlapcom zo štábu, asistentom, runnerom, osvetlovačom a ostatným technikom, ďakujem kamarátovi hercovi Tomášovi Pokornému z Bohéma baru, kde sa polovica videoklipu natáčala, za ústretovosť a krásny priestor. a hlavne ďakujem môjmu bratovi Šimonovi opäť za skvelú pomoc pri hudobnej produkcii a nahrávaní,“ teší sa Barbora.

Na krste aj vo videoklipe sa predstavili sexi tanečnice z Bratislava Burlesque. Spolu s Barborou predviedli krásnu tanečnú choreografiu a všetkých očarili.

Bratislava Bulesque založila Šárka Nohelová alias Ms. Lotta Love. Sú to nádherné, skutočné ženy, ktoré pracujú na svojom osobnostnom raste, ktoré zveľaďujú svoje ženské kruhy, navzájom sa podporujú a učia sa tancom milovať svoje telá a tešiť tak svoju dušu. Sú to odvážne, vášnivé bohyne, ktoré poznajú svoju hodnotu a nehanbia sa ju ukázať svetu. Myslím si, že to by mala v sebe objaviť každá žena, pretože si to zaslúžime. Áno, som feministka, emancipovaná žena, ale v tom najlepšom slova zmysle. Vyzdvihovanie ženstva neznamená utláčanie mužstva. V tom je tá rovnoprávnosť. A malo by to fungovať aj naopak. Bola by som rada, ak by si aj muži vďaka tejto skladbe uvedomili, čo pre nich znamenáme a že si zaslúžime rešpekt, napriek našim výkyvom nálad. Ale to je predsa na nás niekedy tak sexy, nie?“ s úsmevom hovorí sympatická Barbora Švidraňová.

Barbora Švidraňová sa s témou “kráľovnej” tak dlho pohrávala, že si pritiahla rolu skutočnej muzikálovej “Snehovej kráľovnej”. Herečka a speváčka aktuálne hviedzi aj v novom seriály TV JOJ.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*