Andrea Bocelli naživo vystúpi z Milánskeho dómu!

Andrea Bocelli naživo vystúpi z Milánskeho dómu!
8. apríla 2020 spinaker

Andrea Bocelli naživo vystúpi z Milánskeho dómu!

  • Zahraničie
  • Klasika

Najúspešnejší interpret klasickej hudby a najznámejší tenorista Andrea Bocelli vystúpi 12. apríla na Veľkonočnú nedeľu v ikonickom Milánskom dóme. Bocelli za sprievodu organistu zaspieva päť árií – Panis Angelicus, Ave Maria, Domine Deus, Sancta Maria a Amazing Grace. Koncert, ktorý do sveta posiela správu lásky, uzdravenie a nádej, sa odohrá na počesť osláv triumfu života nad smrťou.

Verím v silu spoločnej modlitby a verím v silu kresťanskej Veľkej noci, ktorá je univerzálnym symbolom znovuzrodenia, ktoré teraz ako spoločnosť potrebujeme. Vďaka naživo streamovanej hudbe sa môžeme spoločne spojiť a objať pulzujúce srdce našej Zeme a vliať jej novú krv do žíl,” približuje udalosť Bocelli.

Vystúpenie nazvané Music For Hope, na ktorom budú chýbať diváci aj cirkevné kongregácie, začne o 19:00 CET a bude trvať 30 minút. Celá udalosť bude vysielaná online cez platformu YouTube a sám Bocelli vyzýva divákov, nech si skladby zaspievajú spoločne s ním.

Originálne verzie spomínaných árií sa nachádza na Bocelliho albumoch Sacred Arias a Concerto: One Night In Central Park.

Andrea Bocelli za svoju kariéru, ktorá ho vyniesla medzi najväčšie hviezdy modernej hudobnej histórie, spieval pápežovi, prezidentom a kráľovským rodinám. Má za sebou vystúpenie v najvýznamnejších koncertných halách a operných sálach, na konte má cez 80 miliónov predaných nahrávok, Golden Globe, sedem BRIT Awards a hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Spolupracoval s Edom Sheeran, Arianou Grande, Jennifer Lopez, Tony Bennett alebo Céline Dion.

Tituly speváka si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*