Alicia Keys oznámila vydanie nového albumu s názvom “Alicia”.

Alicia Keys oznámila vydanie nového albumu s názvom “Alicia”.
4. februára 2020 spinaker

Alicia Keys oznámila vydanie nového albumu s názvom “Alicia”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Svetová hudobná hviezda a držiteľka pätnástich ocenení Grammy Alicia Keys dnes oznámila vydanie svojho siedmeho štúdiového albumu ALICIA, ktorý vyjde 20. marca 2020. Pri tej príležitosti zverejnila aj exkluzívny obal, ktorý bude sprevádzať vydanie. Predpredaj začne 24. januára, o deň neskôr speváčka oslávi svoje narodeniny.

S novým hudobným materiálom vyrazí Alicia Keys aj na svetové turné, ktoré bude zahŕňať veľké metropoly Severnej Ameriky a Európy, zastaví sa tiež v legendárnej Radio City Music Hall v speváčkinom rodnom New Yorku. Medzi najvýznamnejšie a najväčšie hudobné zastávky budú patriť mestá ako je Londýn, Paríž, Atlanta, Toronto, Chicago, San Francisco, Los Angeles. Nás samozrejme najviac teší fakt, že 25. júna 2020 sa Alicia objaví aj v Prahe.

Ako bonus prinesie speváčka na svetové pódia aj svoje klasické hity “No One,” “If I Is not Got You” a “Girl on Fire”, avšak v špeciálnom multimediálnom šate, ktorý sa dá popísať ako meditácia lásky a života. Koncerty budú naozajstnou oslavou, plnou príťažlivej energie, ktorú môže priniesť len živá hudba.

Prvou hudobnou ukážkou z nového albumu je singel Underdog, ktorý sa už stihol stať najúspešnejšou skladbou v US Top40 tohto roku. Skladby Time Machine a Show Me Love, ktoré Alicia vydala už skôr, dosiahli 1. miesto na Billboard Adult R & B Songs Airplay chart.

Videoklip k singlu Underdog:

Alicia Keys vystúpi tiež ako špeciálny hosť na odovzdávaní Grammy Awards 26. januára a posledný januárový deň vydá svoju knihu More Myself.

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*