Album “Chromatica” ponúkne držiteľku Oscara spolu s Eltonom Johnom!

Album “Chromatica” ponúkne držiteľku Oscara spolu s Eltonom Johnom!
29. mája 2020 spinaker

Album “Chromatica” ponúkne držiteľku Oscara spolu s Eltonom Johnom!

  • Nezaradené
  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Snáď najočakávanejší album posledných mesiacov konečne uvidí svet. Výnimočná speváčka Lady Gaga, držiteľka Oscara, Zlatého glóbusu a Grammy, ktorá zatiaľ predala viac ako 35 miliónov albumov a pripísala si už viac ako 32 miliárd streamov, si bude už dnes – 29. mája, pripisovať ďalšie milióny views. Na albume, ktorého názov je Chromatica, nájdete mimo geniálnej Lady Gaga mená ako Ariana Grande, Elton John alebo Blackpink.

Kvôli celosvetovej situácii sa pôvodný termín vydania albumu stále odkladal, ale teraz nastal jeho čas. Chromaticu avizoval posledný vydaný singel s videoklipom Rain On Me, ktorým Lady Gaga odhalila spoluprácu s Arianou Grande.

Album odštartovala pieseň Stupid Love, ktorá od svojho vydania nazbierala už 300 miliónov streamov a debutovala na prvom mieste v iTunes v 58 krajinách sveta. Videoklip rýchlo vystúpal na číslo jedna v trendoch a získal už 70 miliónov videní.

Chromatica bude k dispozícii v rôznych fyzických formátoch vrátane vinylov, a to v rôznych farbách. Mimo to uviedla Lady Gaga spolu s albumom aj nový merch.

Tituly Lady Gaga nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*