DomácePop/Rock

ADONXS v novom klipe “GAME” pozýva do temného sveta hier a bábik.

By in Pop/Rock, Domáce

ADONXS v novom klipe “GAME” pozýva do temného sveta hier a bábik.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Po úspešnom vydaní prvej piesne Moving On, prichádza Adam Pavlovčin alias ADONXS (čítaj Adonis) so svojim očakávaným singlom GAME.

„Je to pre mňa najkomerčnejšia skladba, ktorá bude na mojom albume a práve preto som ju chcel vydať ešte počas leta. Žánrovo je to, ako sme si zvykli s producentami hovoriť, „sentimentálny pop“. Ide o tanečnú skladbu s nie úplne veselým textom,“ hovorí na úvod ADONXS. „Game je pre mňa hra, ktorú väčšina z nás hrajeme v každodennom živote, je to hra, v ktorej sa umelec ocitne, keď vstúpi do sveta showbiznisu. Častokrát sa vyskytne aj v partnerskom a intímnom živote. Veľmi ľahko sa stávame bábikou pre niekoho a je náročné nájsť hranicu medzi tým, čo chceme a tým, čo od nás vyžaduje okolie. Taká hra s nami dokáže niekedy poriadne zamávať,“ prezráda Adam o novinke, ku ktorej je natočený aj ambiciózny klip.

Práve analógia hry s bábikami je pre klip kľúčová. Tento svet bábik je tak trochu temný, veľmi queer, ľahko kinky, ale 100% aesthetic. Na videoklipe spolupracovala aj slovenská televízia Markíza v prepojení s ich novými a známymi postavami seriálu Pán Profesor. Tieto postavy stvárnili vo videu Adonxsovych predajcov a spoločníkov.

Klip, na ktorom sa podieľal 50-členný tím, zastrešila pražská produkcia Closer. Do režisérskej stoličky si zasadol znovu Jiří Horenský, kameramanom je zahraničný talent Stephan Muhlay, prácu hlavného výtvarníka zastrešila Mariana Kuchařová, choreografiu si vzali na starosť Kristína Tukan Martanovičová a František Čech a o styling sa postarala Katarína Chválová.

Na skladbe Game spolupracoval okrem stáleho tímu – Oliver Fillner, Marek Rakovický a Tomáš Lobb aj Dave Kutch, ktorý je aj mastering inžinierom umelca The Weeknd.

Zdroj: TS, Warner Music

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*