Adam Mišík je v novom vizuále vo svojom vlastnom “Tieni”.

Adam Mišík je v novom vizuále vo svojom vlastnom “Tieni”.
21. februára 2020 spinaker

Adam Mišík je v novom vizuále vo svojom vlastnom “Tieni”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Ďalšia skladba  z decembrového albumu 2.0, ktorá práve dostala vizuálnu podobu, je skladba „Stín“. Po veľmi úspešnom klipe „Proud“, na ktorom feat. Dorian má na YouTube  už cez 2,3 milióna videní a „Ty se díváš“ so Sofianom Medjmedjom s SKiNNY BARBEROM, prichádza opäť  s temným čiernobielym vizuálom. Adam potvrdzuje svoju textovú i hudobnú vyzretosť, a skvele to všetko zapadá do celého albumu. O video sa postaralo mladé tvorivé trio Jan Ruttner, Petr Vlček, Jakub Salavec a za produkciou stojí Lukáš Chromek. Autorom textu, je tak ako skoro pri celom albume, sám Adam Mišík.

Temná popová spoveď s melodickým a úderným beatom podporená vizuálom, je bezpochyby ďalším puzzle zapadajúcim do albumu.

Na klipe sa podieľalo tvorivé trio Ruttner, Vlček, Salavec, ktorí s Mišíkom chystajú aj ďalšie videoklipy. Tých sa dočkáme v priebehu jari.

Adamovi trvalo päť rokov, kým sa stabilizoval vo zvuku a skladbách, do ktorých postupne dozrieval. Preto sú na doske 2.0 počuť najrôznejšie vplyvy, ktoré Adama sprevádzali. Sám svoju tvorbu komentuje slovami: „Nikdy mi nešlo o kvantitu, ale o to, abych přišel s něčím, co bude znít trochu jinak než všechno ostatní. Chtěl jsem zkusit něco jinak a nejít po všem hned prvoplánově. A rozhodně jsem nechtěl, aby deska byla produkčně monotónní, a tak jsem se spojil se všemi producenty, kteří mě kdy zvukově inspirovali.“

Adamovi fanúšikovia sa naňho môžu tešiť ako na hosťa jarnej časti Mirai Tour.

Titul si môžete kúpiť na www.spinaker.sk.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*