DomácePop/Rock

Adam Ďurica a Emma Drobná prichádzajú so spoločnou novinkou!

By in Pop/Rock, Domáce

Adam Ďurica a Emma Drobná prichádzajú so spoločnou novinkou!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Adam Ďurica predstavuje svoju novú skladbu Naše hriechy. Naspieval ju spoločne s Emmou Drobnou. „Už dlhšie som chcel s Emmou niečo urobiť. Dokonca sme sa na tom v minulosti už dohodli, ale udalosti minulého roka to celé zhatili“ hovorí o spolupráci Adam Ďurica. „Nakoniec sme to ale urobili, nahrali a je to tu“ dodáva Emma Drobná.

Celé to vzniklo u Laca Rychtárika, tá hudba je od neho, a ja som málokedy v tej polohe, že vymyslím hudbu aj text. Ja viem aké texty mám rád, viem aké by som chcel texty spievať, ale väčšinou spolupracujem s textármi. Ale tentokrát mi melódia už išla v hlave, a už som počul aj nejaké slová, začal som písať a tak som to celé dokončil“ približuje vznik spoločnej skladby Adam.

„Musím povedať, že sa mi pesnička páči, lebo nie je to klišé “ dodáva Emma
Skladba Naše hriechy je rovnako predzvesťou nového albumu. Ten ostatný Adam vydal ešte v roku 2018. „Pravda je taká, že sme to mali pôvodne úplne inak naplánované. Ale za posledný rok sa toho naozaj veľa zmenilo, pre každého z nás, a tak sme to zmenili aj my, a do konca roka by som chcel vydať svoj nový album“ uzatvára Adam Ďurica.

Tituly Adama Ďuricu nájdete na www.spinaker.sk
Tituly Emmy Drobnej nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*