ZahraničiePop/Rock

AC/DC vydajú 13. novembra svoj sedemnásty štúdiový album “POWER UP”!

By in Pop/Rock, Zahraničie

AC/DC vydajú 13. novembra svoj sedemnásty štúdiový album “POWER UP”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Aby fanúšikovia vedeli, čo na novom albume očakávať, kapela zverejnila singel Shot In The Dark, na ktorom sa podieľali Angus Young [lead guitar], Brian Johnson [lead vocals], Cliff Williams [bass guitar], Phil Rudd [drums] a Stevie Young [rhythm guitar], všetci samozrejme s legendárnymi cylindrami na hlave. Singel sprevádza aj krátky film “Family Motto”, v ktorom hrá Gary Cole rolu Reese Bobbyho v klasickej komédii Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Pre tento album kapela povolala späť svojho obľúbeného producenta Brendana O’Briena, s ktorým už spolupracovala na albume Black Ice v roku 2008 a Rock Or Bust v roku 2014. Dvanásť nových skladieb hrdo priznáva typický sound kapely a  samozrejme na ňom nájdeme všetky jej silné stránky.

POWER UP bude k dispozícii v niekoľkých formátoch tak, aby boli spokojní všetci fanúšikovia. Okrem digitálnej verzie vyjde album tiež na CD a v deluxe edíciách. Zberateľská deluxe verzia je ultimátny formát pre najvernejších fanúšikov. Keď stlačíte tlačidlo na boku boxu, rozsvieti sa neónový nápis AC/DC a zo zabudovaného reproduktoru sa rozoznie singel Shot In The Dark. Vnútri boxu nájdeme kompletné CD s dvadsať stranovým bookletom a exkluzívnymi fotografiami, USB kábel, ktorý nám umožní pripojiť sa a zostať nabitý tak, aby sme mohli po neobmedzenú dobu používať aj display.
180gramový vinyl vyjde v základnej verzii, aj v rôznych limitovaných verziách po celom svete.

Tituly kapely nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*