Nezaradené

Ukitas prichádzajú s novinkou Mám s tebou plán.

By in Nezaradené

Ukitas prichádzajú s novinkou Mám s tebou plán.

  • Nezaradené

Ukitas, Nikola Jankovská a Terézia Gregušová, prichádzajú so svojou novinkou Mám s tebou plán. V lete 2024 sa spojili s Viktorom Hazardom a Marekom Šurinom. Spoločne už priniesli pieseň Kým slnko zapadá a teraz prichádzajú s novou skladbou Mám s tebou plán.

„Z tejto spolupráce máme veľkú radosť. Či ju má aj Viktor je otázne, nemá totiž ľahkú pozíciu. Vyjsť v ústrety nie jednej, ale rovno dvom ženám, chce odvahu, “ hovoria o spolupráci s úsmevom hudobníčky. Viktor sa v ich prípade musel popasovať s ponechaním hudobného nástroja ukulele v popových aranžmánoch, ktoré je pre Ukitas zavedenou značkou.

Nikola a Terézia sa na Slovensku dostali do povedomia práve prerábkami známych hitov na ukulele. V poslednom čase sa však viac zameriavajú na vlastnú tvorbu. Plány Ukitas sú teda jednoznačné. S producentským duom Viktor Hazard a Marek Šurin chystajú svoj nový album.

„Po piatich rokoch pôsobenia v zahraničí, aj u nás, sme ready prísť s vlastnými piesňami, “ hovoria Ukitasky. „ Predstavujeme našu novinku Mám s tebou plán, ktorá  sa nesie v latino rytme a dobrej nálade, aby nám predĺžila leto na celý rok.“

Ukitas – Mám s tebou plán
https://ukitas.lnk.to/Mamstebouplan

Hudba, text : Viktor Hazard, Marek Šurin
studio : Fatmusic Studio
mix a master : Marek Šurin
ISRC: SKCM72450001
2024 WildRiverMUSIC
Foto: Simona Hulmanová

TS, zdroj Tomáš Karpel

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*