DomácePop/Rock

Marek Ztracený je späť s novým singlom, klipom i turné!

By in Pop/Rock, Domáce

Marek Ztracený je späť s novým singlom, klipom i turné!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Marek Ztracený prekvapil fanúšikov veľkolepým návratom. Po 16 mesiacoch predstavil novú pieseň „Ta bílá ti sluší“ so svadobnou tematikou. Zároveň spustil predpredaj budúcoročného turné po 2-ročnej koncertnej pauze.

Najzásadnejšou správou, ktorá v týchto dňoch hýbe českou mediálnou a hudobnou scénou, je návrat Mareka Ztraceného. Obľúbený spevák vyvolal nadšenie u fanúšikov oznámením, že sa po dvoch rokoch koncertnej pauzy vráti na pódiá v rámci budúcoročného ZPÁTKY TOUR na 20tich špeciálnych koncertoch po celej Českej republike.

Okrem toho zároveň predstavuje po 16 mesiacoch novú energickú pieseň a videoklip “Ta bílá ti sluší”.

“Je to pieseň, ktorú som zložil hneď na začiatku tej koncertnej pauzy. Asi dva týždne po Edene. Nikdy nejdem k pianu s tým, že zložím pieseň o nejakej konkrétnej téme. Vtedy som si sadol a po chvíli som zistil, že som na svadbe a že tá téma je vlastne veľmi zaujímavá a široká, a mám s ňou nedávnu skúsenosť. Bolo to vlastne mesiac od našej tajnej svadby, a bez toho, aby som to plánoval, vznikla v priebehu chvíle táto pieseň,” upresňuje pozadie vzniku novinky Marek a dopĺňa s nadšením a úsmevom: “Tento deň raz prežije takmer každý. Jasné, môžete povedať, že niektorí nikdy, ale nezabúdajte, že niektorí aj viackrát, takže sa to vyrovnáva. Možno spievam práve o vašich pocitoch. Snáď sa pieseň bude páčiť a nemôžem sa dočkať, keď ju fanúšikom zaspievam budúci rok na Zpátky Tour naživo!”

Nový singel Ta bílá ti sluší vznikol v hudobnej produkcii Dalibora Cidlinského jr. Výpravný videoklip natočil Ondřej Urbanec a zahrali si v ňom tiež členovia “Ztracenej rodiny”, teda fanúšikovia Mareka Ztraceného.

Marek predstavil minulý týždeň tiež novú webstránku www.marekztraceny.cz i svoje nové logo, ktoré ho bude sprevádzať ďalšou etapou jeho hudobnej kariéry.

Predaj vstupeniek na ZPÁTKY TOUR sa začal včera, v pondelok 7.10. od 18:00 a podľa prvých reakcií na oznámenie koncertného návratu sa očakáva obrovský záujem fanúšikov. Ako Marek Ztracený informoval na sociálnych sieťach po spustení predpredaja, len za prvé 2 hodiny sa predalo 70 000 vstupeniek. Pre fanúšikov na Slovensku Marek Ztracený pridal jeden termín navyše v Mikulove, ktoré je v rámci turné jednou z najbližších zastávok pri našich hraniciach.

TS, zdroj Supraphon

Tituly “Marek Ztracený” nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*