ZahraničiePop/Rock

Céline Dion predviedla ohromujúce živé vystúpenie piesne ‘Hymne à l’amour’.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Céline Dion predviedla ohromujúce živé vystúpenie piesne ‘Hymne à l’amour’.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Svetová ikona si získala srdce na otváracom ceremoniáli Olympijských hier 2024 v Paríži svojim nezabudnuteľným vystúpením s piesňou Edith Piaf „Hymne à l’amour“. Vo štvrtok 10. októbra, v deň 61. výročia úmrtia Piaf, sa pieseň dostala do digitálnych služieb.

Dych vyrážajúce živé prevedenie skladby ‘Hymne à l’amour’ uchvátilo fanúšikov umelkyne po celom svete. Dňa 26. júla sa Céline objavila na terase Eiffelovej veže ako prekvapivo posledný umelec, ktorý vystúpil na otváracom ceremoniáli hier, a vzdala tak hold francúzskej legende Edith Piaf. Nezabudnuteľné vystúpenie bolo triumfálnym návratom Céline na hudobnú scénu a jej prvým verejným vystúpením od roku 2020. Včerajšia premiéra piesne zároveň pripomenula 61. výročie tragickej smrti Piaf.

Célinino vystúpenie na pozadí monumentálnej veže sa okamžite stalo kultovým fenoménom a vzbudilo ohlas u publika po celom svete. Všetci vedeli, aké ťažké bolo kvôli následkom umelkinej choroby, kvôli devastujúcim účinkom syndrómu stuhnutého človeka. Pocta Edith Piaf, jednej z najobľúbenejších osobností francúzskej kultúry, ukázala Célinin veľkolepý spevácky talent a emocionálnu hĺbku a potvrdila jej status jedného z najväčších hlasov našej doby.

TS, zdroj Sony Music

Tituly “Celine Dion” nájdete na spinaker.sk

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*